Parfumacollectie van Kordes’

<------Terug

Maak kennis met de nieuwste geurrozen uit de parfumacollectie van Kordes'

Parfuma

 

 

Carmen Würthadr-1513

Carmen Würth™

Beetrose: Rosa Carmen würth, ADR-Nr. 1513, ADR-2018, Kweker Kordes. Perkroos met rechtopgaande groei. Een krachtige groeier. Wordt ca 130 cm hoog en 70 cm breed. Bloemvulling is halfgevuld, De kleur is fel violet met roze ondertoon. Zeer goede geur met een  sterke eerste bloei. Goede nabloei. Het blad is lichtglanzend, middelgroen en groot. Zeer opvallende soort door haar enorme bloei-groeiwijze en bladstand, planten 4 - 5.

 
Constanze Mozart ®
 

Constanze Mozart®

Constanze Mozart ®, W. Kordes' Söhne 2012, kleur: zacht roze, planten per vierkante meter 4-5, hoogte 80 cm, breedte 50 cm, bloemdoorsnede 8 cm, goede geur en een goede bladgezondheid, het is een beetroos. Doorbloeiend, Perkroos met rechtopgaande groei.

 
foto
Fräulein Maria® 

propPic 

adr2019_1619_Freifrau Caroline
 

Freifrau Caroline®

 
Gartenprinzessin Marie-José adr-1507
Gartenprinzessin Marie-José®Beetrose,  ADR-nr. 1507, ADR-2018, kweker Kordes, Perkroos/kleinstruikroos met een dichte groeiwijze, hoogte 120 cm, breedte 70 cm. Planten per 4 - 5. De bloemen zijn krachtig roze bolvormig en hebben een sterke geur, bloemvulling is gevuld,rijk en langbloeiend. Het grote donkergroene blad is licht glanzend. Bij het uitlopen zijn de twijgen Anthocyan (rood bruin) kleurig. Een perkroos met een bijzondere uitstraling.
grafin diana adr_1114.
 

Gräfin Diana®

W. Kordes' Söhne 2012, ADR 2014 label, kleur: purper-violet, planten per vierkante meter 4-5, hoogte 100 cm, breedte 60 cm, bloemdoorsnede 8 cm, goede geur en een goede bladgezondheid, het is een edelroos. Doorbloeiend en rechtopgaande groei.

Foto
 

Gräfin Elke zu Rantzau

propPic

Foto
 

Großherzogin Luise®

. Edelrose planten per 4 - 5, doorbloeiend en rechtopgaande groei
 
propPic
Herzogin Christiana adr_1219

Herzogin Christiana®

Herzogin Christiana ®,W. Kordes' Söhne 2013, ADR-2015, kleur: creme zacht, planten per vierkante meter 4-5, hoogte 70 cm, goede geur en een goede bladgezondheid, het is een Beetroos. Doorbloeiend en rechtopgaande groei
 
öfterblühend
propPic
foto

Kiss Me Kate®

en een intensieve geur
 
Madame Anisette®adr_1115

Madame Anisette®

Madame Anisette ®, W. Kordes' Söhne 2013, ADR 2014 label, kleur: creme met apricot, planten per vierkante meter 4-5, hoogte 70 cm, breette 50 cm, bloemdoorsnede 8 cm, goede geur en een goede bladgezondheid, het is een edelroos en doorbloeiend.
 propPic
 
 
Rosengräfin Marie Henriette® adr_1218
 

Rosengräfin Marie Henriette®

Kweker W. Kordes' Söhne 2013, ADR 2015,  kleur: middelroze, planten per vierkante meter 4-5, hoogte 80 cm, breette 50 cm, bloemdoorsnede 10 cm, goede geur en een goede bladgezondheid, het is een beetroos.
 
propPic