Rozen ‘Perla Bianca’

<------Terug

 

ROZENNAMEN

ACTIE ROOS  Rosa´Perla Bianca´®

Beste rozenliefhebbers, na een korte adempauze kunnen we jullie met fierheid meedelen dat de roos ´Perla Bianca´ terug verkrijgbaar is.
De firma Kordes’ heeft ons groen licht gegeven om de roos verder te vermeerderen en de verkoop te koppelen aan een goed doel.

´Perla Bianca´ is terug te koop in pot vanaf het voorjaar 2020 in beperkte aantallen. 
Ben je geïnteresseerd, laat het ons dan weten, dan kunnen wij ze voor u reserveren. 
Je kan dit doen door een mail te sturen naar fransdegroof@skynet.be

Verkoop Rosa 'Perla Bianca'  
Rozenkwekerij Carl Van Sante ,Wetteren, Oost-Vlaanderen,
e-mail:  Carl.Van.Sante@telenet.be  of  Tel.: 0032 9 369 04 39   

Bestellen kan je ook via De Rozenkring
e-mail: fransdegroof@skynet.be   of info@derozenkring.be

MEER INFO KAN JE VINDEN ONDER TABBLAD ROZEN ‘PERLA BIANCA’ 
              

 

BESTELLEN ROZEN IN CONTAINER

klik voor  Rosa´Perla Bianca´®

Kenmerken van de roos:

´Perla Bianca´® is een gevulde, crèmewitte floribundaroos met +/- 60 petalen. De roos heeft een diameter van ca. 7 cm. De bloemen verschijnen aan de stengels in trossen van 5- stuks. Ze heeft bovendien een heerlijke, zachte geur. Eenmaal volwassen wordt ze ongeveer 80 cm hoog. Op vruchtbare bodems  kan ze wel tot +/- 1 m uitgroeien. De roos heeft een uitstekende bladgezondheid en is zelfreinigend. Ziekten als sterroetdauw, valse- en echte meeldauw en roest hebben geen vat op deze roos. Van half juni tot het invallen van de vorst zal deze roos zich steeds met nieuwe bloemen tonen.De roos is door haar hoge bladgezondheid dus bijzonder geschikt om in openbare plantsoenen te gebruiken maar uiteraard ook om  te pronken in de kleine privétuin van de liefhebber. Tuinliefhebbers worden meer en meer milieubewust en met deze roos kunnen die eisen ruimschoots ingevuld worden.In 2008 kreeg deze roos haar ADR-label. Maar ook op diverse internationale rozenkeuringen viel ze in de prijzen. In Lyon kreeg ze de prijs "Grande Rose du Siècle", in Parijs-Bagatelle behaalde ze een zilveren medaille in de categorie perkrozen.Ook op het terras kan deze roos haar mannetje staan in grote terraskuipen in combinatie met andere eenjarige of vaste planten.